PlayBook-ul imbratiseaza DOS-ul – aduce aminte de vremurile bune

PlayBook-ul imbratiseaza DOS-ul –  aduce aminte de vremurile bune

dosbox-ported-to-blackberry-playbook-brings-ms-dos-and-windows

Chiar daca se pot reprosa multe lucruri tabletei celor de la BlackBerry, cu ajutorul unui utilizator entuziast, PlayBook-ul tocmai a mai castigat o bila alba.

DOSBox, unul din cele mai populare emulatoare x86 se pare ca poate rula pe PlayBook fara nici un fel de problema daca este portat cu un pic de rabdare. Urmarea acestui port este compatibilitatea cu toate aplicatiile scrie pentru DOS si Windows 3.11. In practica, aveti o aplicatie nu foarte pretentioasa care va va ajuta sa va aduceti aminte de toate comenzile de DOS invatate cu stradanie cu ani in urma. Intr-adevar, lucrurile erau destul de complicate la momentul respectiv, insa cele cateva jocuri extrem de lungi, de repetitive, de interesante si de atractive pot fi fara probleme un motiv serios pentru a lua din nou in seama achizitia unui PlayBook.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca nu au fost furnizate mai multe detalii legate de modul in care se desfasoara toata treaba, demo-ul din clipul de mai jos pare suficient de autentic incat instalarea DOS-ului pe PlayBook sa fie doar un mit.

Citește și: