Placile de baza si notebook-urile Asus pentru a 2-a generatie Intel Core

Placile de baza si notebook-urile Asus pentru a 2-a generatie Intel Core

ASUS si-a anuntat noile serii de placi de baza si notebook-uri cu suport pentru Sandy Bridge, a doua generatie de procesoare Intel Core. Placile de baza P8P67 si P8H67 sunt construite in jurul chipset-urilor Intel P67 si H67.

Notebook-urile din seriile G, K, N si VX7 utilizeaza tehnologiile avansate Smart Performance si Intel Turbo Boost 2.0, imbunatatind performanta mobila cu multitasking pe 8 cai.

ASUS a prezentat la CES 2011 noile modele G53Sw si G73Sw de laptopuri Republic of Gamers (ROG), cu tehnologii 3D incorporate pentru filme si jocuri mai atractive. Seria K reinnoita utilizeaza arhitectura termoconductoare IceCool pentru o racire mai buna.

Seria de notebook-uri N incorporeaza tehnologia exclusiva ASUS SonicMaster, iar ASUS-Automobili Lamborghini VX7 vine si cu un design luxos, inspirat de masinile sport italiene.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Asus notebook CES 2011/|height={500px}]


Seria de placi de baza ASUS P8P67 beneficiaza, de asemenea, de Dual Intelligent Processors 2, tehnologie care consta in doua coprocesoare integrate si care optimizeaza consumul de energie si imbunatatesc controlul asupra performantelor. Aditional, au fost incluse interfata EFI BIOS, controlabila cu mouse-ul, managementul pentru Bluetooth BT GO!, care permite conectarea usoara si rapida a dispozitivelor Bluetooth, si AI Suite II, care ofera accesul permanent la un intreg sistem de administrare si monitorizare. Prin BT Turbo Remote utilizatorii pot chiar restarta sau opri sistemele lor cu ajutorul unui dispozitiv Bluetooth, fara sa se apropie de calculator.

Pe langa seria P8P67, compania a dezvoltat o gama completa de placi de baza construite in jurul chipset-ului P67, care include modelele: Republic of Gamers (ROG) Maximus IV Extreme, TUF SABERTOOTH P67 si platformele pentru stații de lucru P8P67 WS Revolution.

Un standard nou: ASUS Dual Intelligent Processors 2 cu DIGI+ VRM
Compusa din EPU (Energy Processing Unit) si TPU (TurboV Processing Unit), aceasta tehnologie unica imbunatațeste performanța raționalizând energia la nivelul sistemului. DIGI+ VRM inlocuieste modulul analog pentru reglarea voltajului (VRM) cu un procesor digital programabil ce integreaza pe deplin sistemul de alimentare pentru procesor Intel VRD 12 eliminand conversia digital-analog.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Asus placi de baza CES 2011/|height={500px}]


Citește și: