Placa video pe Thunderbolt

, 05 Aug, 11:30

 

placa video

La cateva luni de la lansarea primul Macbook Pro cu Thunderbolt, abia acum apar adevaratele dispozitive care stiu sa profite de ce are de oferit aceasta interfata. Mai precis, de cei 10 Gbps de transfer in ambele sensuri.

Pe pagina de Facebook a companiei, Village Instruments printr-un poll a decis ca Thunderbolt este un partener perfect pentru o placa video externa, nu de alta dar s-ar putea ca un asemenea dispozitiv sa fie singura solutie pentru a profita de ce are de oferit standardul realizat de catre Intel in colaborare cu Apple.

Intiulat ViDock Thunderbolt , respectivul dispozitiv va fi mult mai performant decat actuala placa video externa a companiei, dar din pacate va putea fi conectata doar la MacBook Pro-uri.

Desigur, momentan vorbim de un proiect, fie el si intr-un stadiu mai avansat de dezvoltare, insa pana nu vom vedea niste specificatii va fi greu sa ne decidem daca este sau nu un dispozitiv care merita banii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail