Pioneer: consola audio cu aplicatii pentru masina? [+VIDEO]

, 26 Mai, 12:30

Pioneer AppRadio

Tinand cont ca masinile actuale vin cu seturi extrem de avansate in ceea ce priveste dispozitivele multimedia, Pioneer, una dintre cele renumite companii din domeniul sonorizarii pentru autoturisme si nu numai, urmeaza sa lanseze un alt tip de consola audio.

Cu un ecran sensibil la atingere de 6,1 inci si o rezolutie de 800 x 400, noul dispozitiv al celor de la Pioneer  vine cu conectivitate bluetooth si un conector de 30-pin specific dispozitivelor cu iOS. Pe langa faptul ca va incarca iPhone-ul si va permite sa ascultati muzica din iPod, daca instalati aplicatia Pioneer AppRadio, aveti toate sansele sa imbunatatiti si mai mult interactiunea dintre cele doua jucarii.

Pentru un plus de functionalitate, noul dispozitiv Pioneer mai are un microfon suplimentar, o antena GPS (care momentan nu se stie daca va aduce functia de GPS utilizatorilor de iPod Touch) si un control complet asupra comenzilor iPod.

Pioneer AppRadio

Momentan, pretul este de ”sub 500 dolari”, insa, tinand cont ca mai sunt cateva zile pana pe 22 iunie, cand va fi lansarea, situatia se poate schimba, in bine sau in rau.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail