Philips intra pe piata camerelor video si include functie de zoom audio

, 16 Mar, 13:05

Chiar daca ne-am obisnuit sa achizitionam produse Philips dedicate redarii de continut multimedia, precum TV-uri, DVD Playere, Blu-ray Playere sau chiar si sisteme de boxe, compania care a inventat Ambilight-ul a hotarat ca poate mai mult.

Noua camera, denumita ESee HD, va avea un zoom optic egal cu 23X ,dar, mai important decat atat, va integra o functie de zoom audio pentru microfon, functie care va evidentia sunetul provenit din surse mai indepartate de microfon. Controlul se realizeaza aproape integral prin ecranul sensibil la atingere.

Bineinteles, camera video va fi capabila de inregistrarea continutului la o rezolutie Full HD ce utilizeaza ca mediu de stocare cardurile de tip SD, de capacitate de pana la 64GB. Printre trasaturile deosebite, modelul va integra si conectivitatea WiFi pentru a permite utilizatorului incarcarea de continut video pe YouTube sau Facebook fara a apela la computer.

Despre data lansarii inca nu se stie nimic.


Sursa: Tweakers

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail