Panouri capacitive de la Touch Revolution

Panouri capacitive de la Touch Revolution

Sub numele de Tru Multitouch, compania multinationala Touch Revolution a creat display-uri bazate pe tehnologie capacitiva cu dimensiuni de 15 inci, 19 inci, respectiv 21,5 si 32 inci. Bine, momentan modelul de 32 inci nu este disponibil pentru cumparatori, insa fericitii care vor trece pragul CES 2011 in aceste zile vor avea ocazia sa interactioneze, la propriu, cu intreaga gama de panouri.

Monitoarele Tru Multitouch au fost gandite in special pentru integratorii de echipamente, nu neaparat pentru utilizatorii finali, iar scopul este aducerea experientei utilizarii unei tablete pe un ecran mult mai incapator.

Oricum, utilitatea unui astfel de panou este foarte mica fara o componenta software, drept pentru care Touch Revolution a lucrat indeaproape cu companii precum GestureWorks, PicsWare sau chiar Google (cu al sau Android) pentru a genera continut compatibil. Asadar, la prima vedere cel putin, aceaste creatii par mai degraba un efort colectiv al mai multor companii pentru a demonstra utilitatea in varii domenii a tehnologiei multitouch pe panouri mult mai mari decat obisinuitul 7-10 inci. Iar rezultatele ar trebui sa fie mai mult decat surprinzatoare.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: