Panou de 10 inci sensibil la atingere – MIMO e de vina

Panou de 10 inci sensibil la atingere - MIMO e de vina

11-21-2011mimomagictouch-1321909190

Cu toate ca MIMO mai vine si de la Multiple Inputs / Multiple Outputs, in contexul router-elor wireless performante, in acest caz vorbim de un produs al companiei cu acelasi nume care reprezinta o solutie extrem de atractiva pentru diverse buzunare.

Sub numele de Magic Touch si Magic Touch Deluxe, Mimo a creat doua panouri de dimensiuni reduse care se diferentieaza cu usurinta de solutiile asemanatoare ale concurentei. Este vorba de un panou de  10.1 inci, cu o rezolutie de 1024 x 600, caruia ii ajunge tesiunea provenita de la un port USB obisnuit pentru a se alimenta.

Trecand peste faptul ca sunt extrem de similare cele doua versiuni, cu si fara Deluxe, preturi ale acestui produs se gasesc atat la  330 $ cat si la 300$.

In ceea ce priveste compatibilitatea acestui model, trebuie spus ca functia Touch va functiona doar pe Windows 7.

Totusi, merita sa aveti in vedere ca versiunea Deluxe vine cu 2 porturi USB suplimentare pentru a-l inlocui pe cel pe care il consuma la alimentare. Legat de acest aspect, daca v-ati obisnuit sa va incarcati toate accesorile la USB, daca veti utiliza cel de-al doilea monitor veti fi obligati sa folositi si o alimentare la priza.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca in teorie modelul prezentat nu este unul din cele mai speciale, panoul din noile ecrane MIMO se pare ca ar suporta gesturi cu pana la 4 degete. Din pacate, lipsa suportului pe partea software taie destul de mult din functionalitatea acestui nou tip de produs.

Etichete: