26 mai 2011 | 13:31

Panasonic se bucura de investitia in Sanyo

ACTUALITATE
Panasonic se bucura de investitia in Sanyo

Daca anul trecut Panasonic, in loc sa isi domine o parte din concurenta, a preferat sa o cumpere, gurile rele au afirmat ca orice avea legatura cu Sanyo va fi ingropat. In aceste zile Panasonic le demonstreaza contrariul.

panasonic, Panasonic camera

Cu 3 noi modele de camere extrem de apropiate de designul proprietar al celor de la Sanyo, construite parca in jurul unui maner, Panasonic va avea in perioada imediat urmatoare cate o lansare pentru orice tip de utilizator.

O miscare interesanta a celor de la Panasonic este pastrarea modelului CA100, care in cazul Sanyo purta prefixul DMX, iar acum poarta prefixul VPC – o camera Full HD foarte versatila. Exista insa si o schimbare: daca modelul vechi venea cu posibilitatea de a fotografia la 14,4 MP, acum puteti fara probleme sa realizati fotografii la 16MP.

Celelalte doua modele, intitulate HX-DC15 si HX-DC1, de asemenea filmeaza continut 1080p. Totusi, daca DC15 vine cu 16GB memorie interna si un senzor de 16MP, DC1 face un compromis si vine cu doar 14,4 MP. Chiar daca momentan toate modelele sunt disponibile exclusiv in Japonia, entuziastii sigur vor gasi o cale sa le achizitioneze.