Panasonic point-and-shoot: Lumix ZS10, ZS8, FX78 si TS3

Panasonic point-and-shoot: Lumix ZS10, ZS8, FX78 si TS3

Panasonic are noi modele Lumix point-and-shoots, la mai putin de trei saptamani dupa ce a dezvaluit o intreaga serie noua Lumix la CES.

DMC-ZS10 si DMC-ZS8, de 14,1 megapixeli, au un obiectiv Leica de 24mm ultra-wide si zoom optic 16x. ZS10 poate inregistra video la 1080p video si are un ecran LCD tactil de 3 inci, care suporta control tactil pentru tot meniul de setari. Poate fotografia la 10 cadre pe secunda in mod mecanic si la 5 cadre pe secunda in AF continuu.

Ei, dar piesa de rezistenta a aparatului este modul 3D Photo, care face 20 de poze consecutiv si le suprapune pe cele mai bune doua, rezultatul fiind “o fotografie 3D realista”, dupa cum promite compania. Ii credem pe cuvant deocamdata, pentru ca aparatul nu va aparea mai devreme de luna martie.

Pe partea de efecte speciale si ajutatoare oferta este larga. ZS10 include tehnologia Panasonic iA Mode cu o serie de functii noi: Intelligent Handheld Nightshot, pentru fotografiere in timpul noptii, Intelligent Burst Shooting, pentru fotografierea unui subiect aflat in miscare, dar si cu alte functii iA: Motion Deblur, POWER OIS, Face Recognition, Face Detection, AF Tracking, Intelligent ISO Control, Intelligent Scene Selector si Intelligent Exposure.

In plus, ZS10 are un GPS incorporat, care acopera informatii de zona pentru 203 de tari si regiuni de pe glob.

ZS8, tot in martie, are, in principiu, acelasi caracteristici ca ZS10, cu diferenta majora la inregistrare, unde nu poate oferi decat o rezolutie de 720p HD. De asemenea, nu cred ca are modul 3D si nici GPS-ul incorporat. Ei, dar aflam mai multe detalii luna viitoare, cand ar trebui comunicate si preturile. In ceea ce priveste oferta cromatica, vom vedea ZS10 negru, rosu, albastru, argintiu sau maro si ZS8 negru sau argintiu.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Panasonic Lumix ZS10 si ZS8/|height={450px}]


DMC-FX78 are un ecran tactil de 3,5 inci si aspect 16:9, incorporeaza un obiectiv LEICA DC VARIO-SUMMARIT de 24mm ultra-wide si deschidere F2,5 si are un zoom optic de 5x. Rezolutia este de 12,1 megapixeli. Camera poate filma la calitate 1920 x 1080 full-HD.

Noul LUMIX FX include modul Panasonic 3D Photo si are tot felul de functii amuzante, precum Art Retouch si Beauty Retouch, pentru ajustarea luminozitatii si a saturatiei de culoare sau pentru aplicarea diverselor efecte pielii, fetei si dintilor, dar si modul Make-up, daca simtiti nevoia unei retusari mai complexe.

Disponibilitatea va fi tot din luna martie, iar preturile, banuiti, tot luna viitoare.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Panasonic Lumix FX78/|height={450px}]


Nu in ultimul rand, Lumix TS3 are principal avantaj rezistenta, la orice: apa – si rezista la ceva adancime, de pana la 12 metri, socuri – nu pateste nimic dupa caderi de la maxim 2 metri, inghet – functioneaza pana la -10 grade C, dar are rezistenta si la praf. Are 12,1 megapixeli, integreaza un obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR de 28mm wide, are zoom optic de pana la 4,6x,modul 3D Photo este, de asemenea, prezent, iar pentru video calitatea ajunge la 1920 x 1080 full HD.

Design-ul este, intr-adevar, mai aspru, si ascunde functie GPS, altimetru si barometru. Culorile disponibile vor fi insa mai putin aspre: rosu, portocaliu, argintiu, albastru. Si mai departe deja stiti, pretul din februarie, livrarea din martie.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Panasonic Lumix TS3/|height={450px}]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: