Panasonic Lumix DMC-G3 – un alt fel de Micro Four Thirds

Panasonic Lumix DMC-G3 - un alt fel de Micro Four Thirds

Panasonic Lumix G3, Panasonic G3, Lumix G3

Chiar daca nu a trecut foarte mult de la G2, acum Panasonic si-a reimprospatat seria G din linia sa de aparate foto digitale Lumix cu un nou membru, G3.

Panasonic Lumix G3, Panasonic G3, Lumix G3Pe langa adoptarea unui senzor de 16 MP cu suport pentru filmare AVCHD 1080p cu sunet stereo, noul G3 are in comun cu fratele mai batran doar cateva linii de design, atat. Vine cu o viteza de captura in mod rafala de 4FPS-uri, un ecran de 3 inci rabatabil in orice directie, sensibil la atingere  si, nu in ultimul rand, un ansamblu de functii rupte parca dintr-un smartphone.

Touch to focus va permite sa atingeti elementul din cadru pe care il doriti focusat, iar daca vreti sa ajustati semi-automat expunerea, balansul de alb si profunzimea sunt suficiente sa stergeti ecranul cu degetul intr-o directie sau alta – slide. La capitolul greutate comparata cu doar 334 grame, G3 a castigat un avans Panasonic Lumix G3, Panasonic G3, Lumix G3de aproximativ 10% fata de G2.

Lumix G3 va aparea iunie cu aproximativ 700$, in nu mai putin de patru variatii de culoare: negru, argintiu, roz si visiniu. Legat de calitatea continutului generat al acestui model, vom putea spune mai multe cand acesta va fi disponibil, preferabil si in tara noastra.


Sursa: Engadget

Citește și: