Panasonic are doua camere mici, dar rezistente

Panasonic are doua camere mici, dar rezistente

Panasonic are noi modele de camere video de buzunar, TA20 si WA10, care promit rezistenta in conditii extreme, de scufundare, de pana la 3 metri, socuri, suportand cadere de la 1,5 metri, si praf.


Totusi, trebuie sa tineti cont ca, dupa utilizarea in apa timp de o ora, camera trebuie tinuta cel putin 10 minute in conditii uscate. Iar in ceea ce priveste caderea… camerele au o rezistenta, desigur, dar fiti si voi atenti de pe ce stanci le pravaliti.

TA20 filmeaza Full HD, in format MP4, are modul Night View, care se activeaza automat, si are zoom digital 4x. Pentru fotografii, rezolutia este 8 megapixeli. Ecranul LCD de 3 inci are functia Touch Operation, care permite control al diverselor operatiuni, atat al celor de baza – inregistare, oprire sau zoom, cat si al celor mai complexe – editare, incarcare sau configurare a setarilor.

WA10 poate filma in exterior chiar si pe o vreme ploioasa, calitatea este tot Full-HD, 1920 x 1080, iar pentru conditiile cu lumina slaba are tehnologia Backside Illumination.

Pentru fotografii, are o rezolutie mult mai mare decat TA20, de 16 megapixeli, iar pentru cele capturate in timpul inregistrarii video se opreste la 2 megapixeli.

Ecranul LCD este de 2,6 inci, iar zoomul optic de 5x, cu extensie pana la 12x in Advanced zoom, pentru inregistrare video.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: