Packard Bell lanseaza PB oneTwo – un sistem all-in-one… extrem de compact

Packard Bell lanseaza PB oneTwo - un sistem all-in-one... extrem de compact

packard-bell-trims-the-fat-on-pb-onetwo-all-in-one-desktop-pc-li

Avand in vedere ca cei mai multi dintre noi fugim de configuratiile clasice de sisteme desktop cu o unitate imensa, zgomotoasa si care consuma multa energie electrica, singura posibilitate oferita producatorilor de a atrage ceva utilizatori catre achizitia computerelor de birou este reprezentata de sistemele All-in-one.

Din acest trend face partea a doua generatie a liniei sale de sisteme all-in-one PB oneTwo. Lasand la o parte upgrade-ul evident de configuratie, cel mai mare avantaj fata de acelasi sistem de acum doi ani este grosimea micsorata cu 65%.

Este disponibil in doua versiuni de 21,5 sau 23 inci diagonala, vine cu o varietate de optiuni de procesoare Sandy Bridge, in functie de buget, grafica de la AMD sau NVIDIA cat si un maxim de 8 GB DDR3.

Ambele panouri sunt Full HD, iar pe langa asta in pachet mai gasiti 2 porturi USB 3.0, 4 porturi USB 2.0, o unitate optica Blu-ray optionala cat si doua difuzoare de 2,5 Wati. In ceea ce priveste conectica, aveti WiFi N, Bluetooth si un conector Gigabit Ethernet iar ca bonus mai aveti un card reader si un webcam cu o rezolutie de 2 megapixeli.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ambele versiuni vor fi disponibile dupa mijlocul acestei luni iar in pretul incepand de la 599 lire sterline (21,5 inci), respectiv 699 lire sterline (23 inci), in cutie veti gasi si un mouse si o tastatura.