Pachetul VIZIO la CES 2011 [+VIDEO]

Pachetul VIZIO la CES 2011 [+VIDEO]

Daca timp de cativa ani Philips a lucrat sa-si perfectioneze primul televizor din lume cu un raport de aspect 21:9, era imposibil sa ramana singur in aceasta clasa de TV-uri. Create sa reproduca experienta cinematografica si acasa, fara nici o banda neagra in partea inferioara si superioara a cadrului, aceste TV-uri sunt candidatul ideal pentru a afisa filmele cu raport de aspect 2,39:1.

Chiar daca nu include si proprietara tehnologie Ambilight a celor de la Philips, compania americana VIZIO urmeaza sa lanseze si ea doua modele de televizoare din gama Cinema Display. Cu un raport de aspect 21:9 si o rezolutie impresionanta de 2560 x 1080, VIZIO va prezenta la CES, anul acesta, doua modele cu diagonala de 50 si 58 inci.

Tinand cont de vechimea pe piata a companiei din California – SUA in comparatie cu Philips, exista o probabilitate destul de mare ca pretul unui astfel de LED TV sa fie mult sub cel al echivalentului de la Philips (58PFL9955 se poate achizitiona cu 17.000 lei).

Pe langa aceasta gama de TV-uri, VIZIO a mai promis lansarea in cadrul CES 2011 a unor portabile de tip telefon mobil si/sau tableta si a unor televizoare 3D cu diagonale intre 22 si 71 inci si ochelari 3D pasivi. Ei bine, planurile companiei dezvaluie un accent puternic asupra platformei Android. Avem un telefon cu ecran de 4 inci si o tableta de 8 inci cu procesor de 1 GHz. Numele VIA, fluturat initial, a fost abandonat pentru mai concludentele Vizio Phone si Vizio Tablet.

Iata cum arata clipul Vizio difuzat in State pentru promovarea tabletei:


Sursa: Engadget