Omnio WOWKeys – tastatura pentru PC si iPhone

Omnio WOWKeys - tastatura pentru PC si iPhone

Omnio WOWKeys, WOWKeys

Chiar daca deja de mai bine de un an orice dispozitiv cu iOS suporta o tastatura pe Bluetooth, cei de la Omnio au gasit o solutie mai buna pentru sesiunile de texting extins.

Intitulata WOWKeys, aceasta tastatura se conecteaza la PC printr-un banal cablu USB, insa marele avantaj este ca include un dock pentru iPhone.

Omnio WOWKeys, WOWKeys

Daca fara iPhone tastatura conlucreaza perfect si normal cu PC-ul vostru, in momentul in care ati conectat un iPhone sau iPod Touch aveti doua optiuni: fie sa folositi tastatura pentru a controla PC-ul, moment in care iDevice-ul va aparea in iTunes, fie sa o folositi pentru a controla iDevice-ul.  Daca preferati al doilea scenariu, puteti scrie mesaje, notite, emailuri, toate cu ajutorul unei tastaturi obisnuite.

Un plus de functionalitate mai este dat de cateva aplicatii care va transforma iPod Touch-ul sau iPhone-ul intr-un numpad, touchpad sau orice altceva.

Chiar daca pretul nu este foarte accesibil, 100 de dolari, daca lucrati foarte mult cu iPhone-ul si ati inceput sa realizati cat de putin tine bateria, aceasta tastatura s-ar putea sa fie perfecta pentru multele zile petrecute la birou.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Omnio WOWKeys/|height={450px}]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: