28 iul. 2011 | 11:30

Olympus SP-810UZ – O noua camera compacta cu zoom optic 36X

ACTUALITATE
Olympus SP-810UZ - O noua camera compacta cu zoom optic 36X

Cea mai grea decizie pe care trebuia sa o iei in ultimii ani era achizitia unei camere foto. Din pacate daca alegi un DSLR pentru calitatea imaginii, cari o cantitate mare de aparatura aproape tot timpul iar daca alegi un compact point and shoot pierzi, aproape de fiecare data din calitatea imaginii si posibilitatea de a seta manual multe dintre optiuni.

Incercand sa redefineasca si mai mult linia dintre compacte si bridge-uri sau DSLR-uri, Olympus a anuntat in aceste zile o noua camera intitulata SP-810UZ care, pe langa un zoom optic egal cu 36X integreaza un senzor capabil de 14 megapixeli. Cu o distanta focala de 24-864mm si F/2,9 – 5,7, acest nou aparat pare sa fie un exemplar extrem de reusit, cel putin la capitolul detalii tehnice.

In ceea ce priveste restul specificatiilor SP-810UZ mai este capabil printre altele de filmare 720p si de captura de imagini 3D. Pentru un preview al imaginii puteti folosi ecranul cu diagonala de 3 inci, iar daca v-am convins deja puteti incepe sa strangeti cei 330$ aferenti acestui model.

Singurul regret legat de acest aparat este ca o data de lansare nu este nici macar aproximativa,  lipseste cu desavarsire.