Olivetti duce OliPad in a doua generatie

, 28 Iun, 09:50

Olipad 110, Olipad

Chiar daca succesul tabletei italiene OliPad 100 este greu de masurat, banii obtinuti in tara lor si in alte cateva zone adiacente au justificat probabil investitia intr-un urmas al uneia dintre singurele tablete europene.

In ceea ce priveste OliPad 110, managerul de produs Olivetti, Richard Jelmini, ne povesteste cu mare interes si entuziasm in ce se traduce de fapt viziunea companiei asupra Android Honeycomb, asupra un tablete de 10 inci si mai ales asupra unui pret un pic mai accesibil. Chiar daca in ceea ce priveste data de lansare si pretul produsului nu se cunosc foarte multe informatii, viitoare tableta va veni cu 2 camere web, frontala si posterioara, cu 16 GB spatiu de stocare si un touchscreen capacitiv.

Daca aceasta reteta va fi un succes pentru compania italiana este greu de preconizat, insa e de apreciat faptul ca, indiferent cat de acerba este concurenta in domeniul tabletelor, acest nou produs va ajunge in mainile europenilor.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

In italia olipad.ul v.a fi disponibil incepand cu luna august pt persoanele din mediul business si din septembrie in magazinele tim si pe site.ul Olivetti.it. la un pret cuprins intre 429si 499 euro. Prima tebleta a fost un esec comercial k l.au vandut pe twitter si la 299 euro. …acceptabil pt cine nu are pretentii la apps apple sau Google market. ….pt mess, facebook, mail, si internet e numai bun.

Alexandru Rizea

Multumesc de informatii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail