O noua sticla super tare [+VIDEO]

O noua sticla super tare [+VIDEO]

Incep prin a spune ca este sticla. Poate suporta o greutate de 60 de kilograme, se indoaie, dar nu se sparge. Poate fi incercata si cheia, dar nu se zgarie. Iar ciocanul nu are nici un efect. Va vine sa credeti?

Asahi Glass a prezentat zilele acestea la Tokyo tipul de sticla Dragontrail, care a trecut prin tot felul de teste de rezistenta, asa cum se vede si in video (la final). Utilizarea poate fi in smartphone-uri, tablet PC-uri, dar si in televiziune.

Oricum, o sticla dura nu inseamna doar rezistenta ecranelor la socuri, ci si produse mai subtiri si mai usoare, avand in vedere ca ecranul ar putea proteja elemente mai subtiri, chiar daca vulnerabile, din interior.

Noul tip de sticla va concura cu sticla Gorilla a companiei Corning, care deja are succes printre producatorii de gadget-uri portabile. Gorilla a fost folosita in peste 225 de diapozitive mobile, printre care telefoane, laptop-uri si tablet PC-uri, iar recent a fost aleasa de Sony pentru geamul frontal al ecranului din televizoarele LCD.

Asahi Glass, dupa doi ani de dezvoltare Dragontrail, incepe sa vanda noul tip de geam, in momentan nu a fost dezvaluit nici un client. Oricum, orice concurenta noua este binevenita, se stie.


Sursa: Yahoonews

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: