O noua clasa de produse – Phoneblet, cu Acer Iconia Smart

, 11 Aug, 11:30

acer-iconia-smart-arrives-in-september-doesnt-apologize-for-be

Stiti trendul de supra dimensionare aproape absurda a telefoanelor care nu mai incap in buzunare, de genul Galaxy S II? Legat de acest tip de dispozitive exista doua noutati. In primul rand au capatat un un nume: de acum inainte va puteti mandri ca aveti in posesie un phoneblet, rezultatul unei combinatii extrem de naturale intre Phone si Tablet, desigur.

Desi nu s-a lamurit nimeni unde se trage linia pentru ca un smartphone sa fie numit phoneblet, noul Acer Iconia Smart, cu un ecran de 4,8 inci, cu siguranta se incadreaza.

Pe pagina oficiala de Facebook Germania, in aceste zile oficiali Acer au mentionat, in sfarsit, data de lansare pentru portarea conceptului Iconia in domeniul telefoanelor inteligente. Acesta e a doua noutate.

Anuntat la 499 euro, noul Iconia Smart va fi disponibil incepand cu luna septembria a acestui an, va integra un procesor Snapdragon, va avea, conform trendului, doua camere, si va rula versiunea 2.3 de Android – Gingerbread.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail