O noua clasa de produse – Phoneblet, cu Acer Iconia Smart

, 11 Aug, 11:30

acer-iconia-smart-arrives-in-september-doesnt-apologize-for-be

Stiti trendul de supra dimensionare aproape absurda a telefoanelor care nu mai incap in buzunare, de genul Galaxy S II? Legat de acest tip de dispozitive exista doua noutati. In primul rand au capatat un un nume: de acum inainte va puteti mandri ca aveti in posesie un phoneblet, rezultatul unei combinatii extrem de naturale intre Phone si Tablet, desigur.

Desi nu s-a lamurit nimeni unde se trage linia pentru ca un smartphone sa fie numit phoneblet, noul Acer Iconia Smart, cu un ecran de 4,8 inci, cu siguranta se incadreaza.

Pe pagina oficiala de Facebook Germania, in aceste zile oficiali Acer au mentionat, in sfarsit, data de lansare pentru portarea conceptului Iconia in domeniul telefoanelor inteligente. Acesta e a doua noutate.

Anuntat la 499 euro, noul Iconia Smart va fi disponibil incepand cu luna septembria a acestui an, va integra un procesor Snapdragon, va avea, conform trendului, doua camere, si va rula versiunea 2.3 de Android – Gingerbread.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Se numesc phablet, nu phoniblet, habar n-ai nici macar despre ce scri. Si nu este supra dimensionare, cu atat mai putin absurda.

Alexandru Puiu

Phablet, phoniblet sau phoneblet toate sunt admise pentru ca nici unul dintre ele nu este oficial,nu exista clasa asta de produse. Mai usor cu ofensele.

In afara de voi eu nu am auzit sau citit pe nicaieri de phoniblet, insa toate blogurile din lumea asta spun phablet. In ce consta ofensa ?

Alexandru Puiu

In formulari de genul ,,habar n-ai nici macar despre ce scrii”. Asta trecand peste faptul ca scrii este scris cu un i, daca e sa ne luam de detalii.

Ofensa este „supra dimensionare aproape absurda”.
Cel ce-a scris si-a pus cumva intrebarea daca nu cumva o foarte mare parte dintre cei ce va citesc folosesc sau ar folosi asa ceva ? Pe mine ma jigneste !

Alexandru Puiu

Struto-camilele nu au fost niciodata utile. Este intr-adevar o chestie de gust, dar de ce sa-ti iei un aparat intre tableta si smartphone cand poti sa ti le iei pe amandoua sau doar pe unul care iti este mai util. Nu trebuie sa te simti jignit, e pur si simplu o parere.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail