O bucata de Google+, neoficial pe Facebook

, 05 Iul, 10:57

Chiar daca cercurile Google+ sunt restranse momentan, datorita sistemului pe invitatii care oricum nu a durat foarte mult, exista o posibilitate pentru ca orice utilizator din cei 500.000.000 de pe Facebook sa se bucure de Circles.

Facebook Circle Hack, google Circle Hack, Circle Hack

Intitulat Circle Hack, acest plugin neoficial este realizat de o echipa de ingineri chiar din colectivul Facebook dar care au lucrat, timp de o noapte, la acest proiect in mod neoficial. Creat in Javascript, noul plugin va permite sa va creati grupuri de contacte intr-un mod mult mai intuitiv decat cel implicit in Facebook.

Practic, cu ajutorul unor cercuri puteti defini cu drag and drop setari complexe de sharing de informatii, puteti alege cine vede ultimul album foto creat sau postarile de pe foursquare. Desi functionalitatea este momentan redusa, cel mai simplu exemplu fiind lipsa posibilitatii de a sterge unul din cercuri, ideea de baza exista si nu poate sa mearga decat din bine in mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail