O altfel de imprimanta, inteligenta, de la ARTEFACT

O altfel de imprimanta, inteligenta, de la ARTEFACT

swyp

Desi putine lucruri mai pot fi reinventate in IT, mai ales acum cand extrem de multe lucruri sunt inventate de la zero, imprimantele par sa fie unele din ele.

Fiind vorba de o interfata prietenoasa, un meniu intuitiv si de o performata deosebita la imprimare, cel ce va fi numit SWYP – See what you print – are in dotare un ecran imens sensibil la atingere si o carcasa care aduce aminte aproape deranjant de smart cover-ul celor de la Apple. Legat de interfata de utilizare, merita sa retineti ca, daca nu aduce aminte de iPad, se apropie cu siguranta de Metro de la Windows Phone 7 sau Windows 8.

Ca design, jucaria nu arata neaparat ca o imprimanta, insa nici sentimentul de utilizare nu aminteste de una. Daca nu ma credeti, urmariti clipul de mai jos.

Desi functia touch este perfecta pentru navigat prin poze, un avantaj major este includerea in software a catorva functii de editare foto, fie ele si de baza. Astfel, inainte de a imprima, pe langa faptul ca puteti alege cum doriti sa aveti fotografiile aranjate in poza, le puteti decupa sau le puteti aranja sub format unui colaj. Nici macar nu aveti nevoie de un PC sau smartphone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: