NVIDIA uimeste audienta la SIGGRAPH [+VIDEO]

NVIDIA uimeste audienta la SIGGRAPH [+VIDEO]

Nvidia Fusio IO HP

In aceste zile in cadrul SIGGRAPH cei de la Engadget au avut ocazia sa fie uimiti de puterea de procesare a unei statii de lucru aproape obisnuite care statea in spatele a 12 stream-uri Full HD 1080p necompresate (video la final).

Este vorba de un workstation apartinand celor de la HP, initulat Z800, care facea o treaba foarte buna din a impinge continut fara nici un fel de intarziere pe aproape un perete intreg.

La capitolul caracteristici speciale, intra un ansamblu NVIDIA QuadroPlex 7000 Visual Computing System format din 4 GPU-uri, care afisau continut pe 4 panouri incapatoare. Pentru stocare si, desigur, performanta, au fost folosite doua drive-uri PCI Express Fusion IO ioDrive Duos, capabile de a trimite fara probleme pana la 3 Gb/s de date catre cel care cere un asemenea volum de informatii.

Desi, cum va imaginati de altel, o astfel de configuratie e departe de a fi accesibila, mai frapant decat existenta in sine a unui astfel de sistem este faptul ca doar un buget considerabil sta intre un utilizator obisnuit si o asemenea putere computationala.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Nvidia Fusio IO HP/|height={430px}]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: