NVIDIA Tegra Zone – Colectie de argumente pentru Tegra 2 si 3

NVIDIA Tegra Zone - Colectie de argumente pentru Tegra 2 si 3

Nimic nu justifica mai mult achizitia unui nou telefon sau tableta cu cele mai proaspete si mai “nervoase” procesoare, precum o aplicatie care nu face altceva decat sa centralizeze alte aplicatii foarte pretentioase. Exact asta a facut NVIDIA cu al sau Tegra Zone.

Noua aplicatie, disponibila gratuit in Android Market, va permite descarea unor versiuni optimizate sau, mai degraba, prententioase, care necesita o putere de calcul pe care doar Tegra 2 sau viitorul Tegra 3 vor fi capabile sa o ofere. Chiar daca initial vorbim doar de o colectie de jocuri complexe, va fi o experienta placuta sa aratati prietenilor de ce ati investit atatia bani in noul smartphone sau dispozitiv de tip tableta cu ajutorul unui numar impresionant de poligoane ce se vor inghesui pe display-ul portabil.

Tegra Zone nu va centraliza neaparat continut original, care nu va exista in alta parte, ci pur si simplu va pune la un loc aplicatii pe care, daca ati folosi doar Market-ul celor de la Google, ati fi obligat sa le cautati ceva mai mult. Construit asemeni unui portal, pentru amatorii de hardware portabil NVIDIA, Tegra Zone este un exemplu bun ca hardware-ul performant trebuie ajutat de un pachet cuprinzator de aplicatii pentru a-si justifica pretul.


Citește și: