NVIDIA Kal-el iese din umbra [+VIDEO]

NVIDIA Kal-el iese din umbra [+VIDEO]

Nvidia Kal-el, Kal-el, Kal-el tablet, Nvidia tablet

Din ce in ce mai multe surse confirmau denumirea de Kal-El, cel putin in stadiu de proiect, pentru urmatoarea generatie de Tegra, insa aproape in fiecare caz era doar un set de specificatii pe un tabel.

Kal-el este un procesor Quad-Core, cu CPU ARM si GPU NVIDIA, iar pentru a arata in ce performanta se traduce acest SOC, NVIDIA a facut un efort pentru a crea o tableta sample care nu va ajunge niciodata in mainile altcuiva decat ale presei. In cadrul Computex, desigur, compania a prezentat o tableta cu ecran de 10 inci, o rezolutie de 1280 x 800 si cea mai noua versiune a sistemului de operare Android – 3.1.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Nvidia Kal-el/|height={420px}]

Chiar daca la navigatul prin interfata nu s-au simtit imbunatatiri majore, la partea de grafica prima impresie este de apropiere din ce in ce mai rapida de performanta unui desktop de acum 2, maxim 3 ani. Lumini propagate in timp real pe un numar foarte mare de suprafete, interactiunea dintre diverse materiale, unduirea naturala a materialelor de tip matase toate au fost regasite in demo-urile rulate de cei de la NVIDIA. Ca demo-uri s-au folosit Glow Ball, Unreal Development Kit si o varianta portata de pe PC de Lost Planet 2.

Din pacate, nu au fost date publicitati nici un fel de informatii noi legate de lansarea unor tablete cu respectivele cipuri si publicului larg.

Sursa: Engadget