Nvidia anunta 3D Vision 2

, 17 Oct, 13:30

Nvidia nu renunta la 3D pe PC-uri si anunta solutia de generatie a doua pentru afisare stereoscopica. Nvidia 3D Vision 2 se lauda cu ochelari mai usori si mai flexibili, lentile mai mari si probabil cea mai importanta imbunatatire: reducerea efectului de flicker. Acest lucru inseamna ca ochelarii vor fi mai luminosi si nu vor mai obosi utilizatorii la fel de repede.

Din fericire, ochelarii nu sunt singurii care au fost upgradati. Nvidia a imbunatatit si standardul pentru display-urile capabile sa afiseze in 3D, oferind acum posibilitatea de a rula jocuri 2D in 120Hz. Acest lucru va reduce efectul de ghosting de pe ecran, oferind o experienta mai placuta din toate punctele de vedere. Odata cu anuntul noului 3D Vision 2, Nvidia a anuntat ca laptopurile Toshiba Qosmio X770 / 775 si Toshiba Satellite P770 / P775, impreuna cu monitorul ASUS VG278H  sunt deja compatibile cu acesta. Cei care au deja generatia precedenta de 3D Vision, pot cumpara numai noii ochelari, intrucat sunt compatibili cu generatia precedenta de emitator.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail