Nvidia a decis: ochelarii 3D Vision au si fir

Nvidia a decis: ochelarii 3D Vision au si fir

Nvidia vrea ca tehnologia sa 3D Vision sa fie cunoscuta si experimentata de cat mai multi dintre noi. Noutatea prezentata astazi la targul de tehnologie Computex 2011 sunt ochelarii active shutter cu fir.

Un nou design, o intrebuintare la scara mai larga, pentru ca sunt dedicati sistemelor de gaming pe PC cu rezolutie Full HD (1080p) si, deloc de ignorat, un pret mai atragator: 99 de euro, fata de aproximativ 140 de euro in varianta fara fir.

Practic, conexiunea sync wireless si bateriile sunt inlocuite de un cablu USB 2.0 de circa 3 metri, ceea ce nu reprezinta un mare compromis fata de raza de actiune de aproximativ 4,5-5 metri a ochelarilor fara fir. In plus, noii ochelari cu fir pot fi securizati cu un sistem optional de blocare, asa ca mai scapati de o grija cu furtul.

Nvidia 3D Vision Wired, Nvidia 3D Vision

Puteti urmari continut 3D intr-o oferta bogata, printre care peste 525 de jocuri 3D in format full-HD, filme Blu-ray 3D si clipuri video 3D video de pe YouTube si 3DVisionLive.com. Ochelarii NVIDIA 3D Vision cu fir ofera de asemenea suport pentru peste 65 de modele de monitoare 3D, notebook-uri si proiectoare, utilizatorii avand flexibilitatea de a-si configura sistemele PC 3D Vision.

Ochelarii NVIDIA 3D Vision cu fir vor fi disponibili incepand cu sfarsitul lunii iunie 2011.