NVIDIA a anuntat Kal-El: din august tabletele vor include procesoare quad-core

NVIDIA a anuntat Kal-El: din august tabletele vor include procesoare quad-core

NVIDIA a anuntat la Mobile World Congress ceea ce pare a fi cel mai performant SOC pentru portabile, in conformitate cu planul de lansare pe urmatorii 4 ani, care a ajuns acum cateva saptamani din intamplare pe internet.

Chiar daca vorbim inital doar de posibilitatea integrarii in dispozitive de tip tableta si abia la sfarsitul anului va ajunge si in telefoane, ceea ce pare a fi a 3-a generatie de Tegra spulbera, aparent, orice concurenta. Trecut deja de primele teste, Kal-El a fost livrat deja catre dezvoltatori pentru a fi implementat in dispozitive, particularitate care ne da si mai multa incredere in demonstratia de la MWC.

Ganditi-va ce inseamna redarea unui continut video la rezolutie de 2560 x 1600 simultan pe ecranul unei tablete si pe un monitor suplimentar de 30 inci, fara nici un fel de sacadari sau intreruperi. Exact asta a demonstrat NVIDIA, anuntand ca noul SOC este de doua ori mai puternic decat Tegra 2 cand vine vorba de procesare pura si de 3 ori mai performant cand vine vorba de accelerare grafica.

La capitolul gaming, cu ajutorul Great Battles Medieval (un viitor joc pe Android), rulat la rezolutie 720p cu 650 de personaje pe ecran, simultan pe Tegra 2 si Kal-El, diferenta dintre dintre cele doua a fost naucitoare. Luand in considerare ca o astfel de performanta poate fi egalata cu 0 daca minimizeaza teribil autonomia unui dispozitiv portabil, NVIDIA a promis pana la 12 ore de redare de continut HD cu noul Kal-el in anumite conditii.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Nvidia Kal-El/|height={450px}]


Speram sa punem mana si noi pe o jucarie propulsata de Kal-el macar in vara acestui an, tinand cont ca inca de acum 12 zile a ajuns la creatorii de portabile pentru utilizatorii finali.


Sursa: PC Mag

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: