NVIDA schimba prefixul la GPU-uri pentru portabile: 630M, 635M, 610M

, 08 Dec, 08:14

nvidia6x

Daca in ultima  perioada NVIDIA imbratiseaza o serie de proiecte, este placut sa vezi ca nu-si neglijeaza divizia de GPU-uri portabile.

Dezvoltate aproape simultan cu seriile de  GPU-uri pentru PC-uri, de aceasta data cipurile grafice cu M la sfarsit o vor lua putin inainte. Pe langa faptul ca modelele din seria anterioara vor fi mai ieftine pentru producatorii OEM, se pare ca noile versiuni sunt suficient de performante incat sa-si merite noile nume.

GT635M este similar modelului GT555M, singura diferenta fiind data de faptul ca latimea de banda cu ultima generatie de chip-uri este un pic mai mare. GT630M este apropiat modelului GT540M/GT550M ca nivel de performanta. GT610M, modelul cu 48 de CORE-uri CUDA, nu se difera aproape deloc de GT520M.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Daca noutatile nu vi se par foarte atractive, NVIDIA promite mare cu sarea in domeniului GPU-urilor portabile aproape de momentul in care Intel se va lauda cu procesoarele Ivy Bridge.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail