Nu tribunalele sunt solutia – zice HTC catre Apple

, 13 Iul, 13:00

htc-appleDaca erati de parere ca doar cei de la Samsung au probleme din cauza proceselor intentate de Apple impotriva diverselor companii de electronice pe motiv de incalcare de patente, aflati ca nu sunt singurii. HTC trece de asemenea prin furcile caudine ale unui proces care tine ocupate paginile ziarelor din SUA, insa mai grave decat procesul sunt cererile avocatiilor companiei din Cupertino, care pretind oprirea importului de dispozitive apartinand companiei taiwaneze. Nu a fost data publicului lista exacta cu dispozitivele vizate, iar informatiile concrete despre acest caz sunt prea putine. Un judecator din SUA va lua insa o decizie in ceea ce priveste acest caz,  pe 5 August 2011.

Desi cu siguranta afirmatia consilierului general HTC: ,,HTC este dezamagita de tentativele judiciare constante  ale Apple, in loc  ca aceasta sa concureze corect in piata” , nu va aduce o finalizare mai rapida a cazului, in SUA situatia pare ca scapa de sub control cu procesele intentate de creatorii iPhone-ului. Chiar si daca ne legam doar de cele mai populare, cu Samsung, Amazon, HTC sau GetJar, disputele pe patente, pe langa timp, au toate sansele sa consume incredibil de multi bani din vistieria Apple.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail