Nu se mai termina razboiul – Samsung da in judecata Apple, din nou

, 19 Sep, 02:46

Chiar daca inca nu s-a varsat nici o picatura de sange in lupta dintre Apple si Samsung, se pare ca nu mai e mult, mai ales acum, cand ,,pumnii” se dau din ambele parti.

Noutate este ca in Australia, o piata extrem de atractiva pentru ambele companii, din cate se pare, Samsung da in judecata compania din Cupertino. Motivul, la modul general, este, ca de obicei, legat patente, dupa cum scrie Wall Street Journal. Citand ,,violarea mai multor tehnologii wireless detinute de catre Samsung”, purtatorul de cuvant al companiei Nam Ki-yung a continuat: ,,Pentru a ne proteja proprietatea intelectuala, Samsung a inaintat o contra-plangere legata de incalcarea unor patente Wireless de catre Apple in cele mai nou iPhone si iPad”.

In cazul in care sunteti curiosi care este stadiul procesului intentat pe aproximativ intreg mapamondul de catre Apple, legat de comercializarea Galaxy Tab 10.1, in Australia mai dureaza cateva saptamani pana vom afla daca respectiva tableta va fi comercializata, iar in Germania, unde este deja interzisa, Samsung asteapta deznodamantul unui apel intentat la putin timp dupa instaurarea interdictiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail