Noul update pentru Xbox 360 incompatibil cu modele mai vechi

Noul update pentru Xbox 360 incompatibil cu modele mai vechi

Microsoft a anuntat ca noul update de Dashboard pentru Xbox 360, asteptat incepand de astazi pe Xbox Live, este incompatibil cu anumite modele mai vechi ale consolei. Odata upgradate, acestea nu mai pot citi discurile cu jocuri, ceea ce reprezinta un inconvenient major pentru clientii Microsoft.

Din fericire, compania a descoperit problema la timp si a trimis email-uri tuturor utilizatorilor de Xbox Live care se afla in aceasta situatie, facandu-le o oferta imposibil de refuzat. Concret, au posibilitatea de a primi o consola Xbox 360 nou-nouta, din noua gama Slim cu Hard Disk de 250GB, plus un an gratuit de Xbox Live Gold prin simpla completare a unui formular si trimiterea consolei veche la un centru de reparatii Microsoft.

Din pacate, oferta este adresata numai clientilor din tari in care consola Xbox 360 este lansata oficial. Cum in Romania Xbox 360 este importata din alte tari, iar Microsoft nu ofera suport oficial pentru aceasta consola, utilizatorii romani ar putea fi lasati  pe dinafara.

Noul update adauga suportul pentru un nou format de disc pentru Xbox 360, care ofera un 1GB in plus de spatiu pentru developerii de jocuri. Acest lucru va oferi posiblitatea de a include elemente grafice mai detaliate si continut mai mult pe discuri, in timp ce activeaza o noua metoda de combatere a pirateriei. Avand in vedere ca anumite jocuri mai noi pentru Xbox 360 sunt lansate pe doua sau chiar trei discuri, noul format de disc ar putea elimina aceste situatii sau ar putea macar sa reduca numarul de discuri.

Va urez succes la upgrade si sper sa nu fiti printre cei afectati de aceasta problema.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: