Noul procesor grafic ARM Mali-T658

, 10 Noi, 14:35

ARM Mali-T658
ARM
a prezentat un nou procesor grafic, Mali-T658 care promite sa ofere o crestere semnificativa a performantelor. Acesta este destinat device-urilor mobile si va rula in compatibilitate cu procesoarele Cortex-A15 si Cortex-A7.

Mali-T658 va beneficia de noua arhitectura Midgard, ce va permite functionarea a pana la 8 core-uri si va fi compatibil cu urmatoarele standarde: OpenGL ES, OpenCL, OpenVG si DirectX11.

Imbunatatirile tehnice aduse noului chip il vor face de 10 ori mai puternic decat Mali-400, folosit in momentul actual pe Galaxy S II. Prin introducerea acestui nou model, compania spera sa creasca livrarile si pe acest segment, pentru ca desi tot mai multe device-uri folosesc procesoare ARM, nu toate aleg si solutiile grafice cu acelasi nume.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Desi nu se cunosc inca primele device-uri care vor beneficia de noua tehnologie, Samsung, LG si Fujitsu au fost prezentati drept parteneri ai ARM in acest proiect. Cu alte cuvinte ne putem astepta cat de curand la un terminal mobil cu o bestie grafica multi-core.

Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail