Noul Nokia 500, un entry level la 150 euro [+VIDEO]

Noul Nokia 500, un entry level la 150 euro [+VIDEO]

Nokia 500

Nokia si-a anuntat noul smartphone cu ecran tactil din gama entry level, Nokia 500, “care nu face compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau performanta”, dupa cum ne este promis. Sa vedem:

Telefonul ruleaza Symbian Anna, include o noua versiune a Hartilor Ovi si este laudat pentru browser-ul Web mai rapid. Are o camera de 5 megapixeli, care poate si inregistra video, iar ecranul este tactil capacitiv de 3,2 inci, insa rezolutia nu trece de 640 x 360 pixeli.

“Motorizarea” este facuta prin “cel mai rapid procesor Nokia existent”, de 1GHz, ceea ce nu e de trecut cu vederea. Memoria interna ajunge la 2GB, cu posibilitate de extindere pana la  32GB prin micro SD.

Bineinteles, impatimitii de social media au acces la retelele de socializare rapid.

Oricum, atentie la folosirea intensiva, bateria are o autonomie de 6 ore in conversatie si de aproape 500 ore in stand-by.

Nokia 500 va fi disponibil incepand din al treilea trimestru al acestui an, adica exact cand lumea intreaga va fi cu ochii pe smartphone-urile cu Windows Phone. Variantele cromatice vor include in prima instanta negru si alb si se va marsa mult pe pret, care asa cum spune si titlul, va fi de 150 euro.

Citește și: