Notebook mainstream multicolor de la HP

Notebook mainstream multicolor de la HP

Tinand cont ca cei mai mult bani intotdeauna s-au facut din mainstream, mai degraba decat din produsele high-end, HP a luat cu asalt din nou acest segment. Si nici nu ne mira, in definitiv, e si cea mai eficienta companie la capitolul vanzari.

HP Pavilion G6, HP Pavilion G6s, Pavilion G6, Pavilion G6s

Sub numele de Pavilion g6s, pentru configuratia cu Intel Core i3, HP a ascuns intr-o carcasa gama completa de procesoare Sandy Bridge, la preturi care incep de la 550$. Carcasa integral din plastic si vine in cinci culori in ceea ce priveste optiunile de achizitie, insa noile notebook-uri vor avea un panou standard de 15,6 inci, o rezolutie de 1366 x 768 si pana la 6GB RAM DDR3, daca va permite bugetul.

In ceea ce priveste procesorul, HP ofera pasionatilor optiunea de a-si integra in propriul g6s chiar si cel mai puternic Core i7 disponibil la ora actuala, insa o astfel de exuberanta nu se cumpara ieftin. Pe partea de GPU, AMD se pare ca domina in acesta sezon, Radeon HD 4670M dand tonul pe gaming ocazional in aceasta familie de portabile marca HP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: