Nook Color impresioneaza la capitolul vanzarii de aplicatii

Nook Color impresioneaza la capitolul vanzarii de aplicatii

Nook ColorCu un pret apropiat de 1.000 de lei in tara noastra si cu proaspat implementatul magazin de aplicatii pentru versiunea de firmware 1.2, Nook Color tinde sa fie un dispozitiv din ce in ce mai atractiv.

Chiar daca vine cu o versiune particularizata de Android, iar aplicatiile de pe Android Market nu sunt compatibile din fabrica cu platforma celor de la Barnes & Noble, de aici si motivul pentru care s-a optat pentru inlocuirea market-ului cu un magazin de aplicatii virtual proprietar, noul firmware pare sa fie un real succes.

La doar o saptamana de la implementarea noului magazin virtual, s-au inregistrat nu mai putin de 1.000.000 de aplicatii descarcate, o cifra destul de impresionanta, mai ales daca realizam ca vorbim totusi de un singur tip de tablete, Nook Color.

Chiar daca in topul aplicatiilor platite este omniscientul Angry Birds, cum este si de asteptat pe aproape toate platformele, iar in topul aplicatiilor gratuite se afla aplicatia Fliq Calendar, B&N cu siguranta sarbatoreste crearea disponibilitatii unui nou tip de continut pentru gadgetul lor de varf. Sa fie oare noul Nook una dintre cele mai accesibile tablete pe care ati neglijat-o pana nu de mult?


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: