Nokia N9 cu 7 sisteme de operare

, 28 Noi, 11:57

Ce vedeti in videoclip reprezinta performanta chinezeasca dusa la extrem sau mai bine spus culmea fake-urilor. Aveti in fata dumneavoastra o „rasnita” dual sim care imita destul de bine smartphone-ul Nokia N9, cel putin din punct de vedere al aspectului.

Pe partea hardware, „minunatia” de fata „se lauda” cu un ecran rezistiv de 3,8 inci si o impresionanta camera foto de 1,3 megapixeli. Dar nu va lasati impresionati de aceste calitati remarcabile pentru ca piesa de rezistenta este reprezentata de cele sapte sisteme de operare care vin preinstalate.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cu alte cuvinte avem de-a face cu cel mai complet telefon din lume, in materie de software: Meego, iOS 5.0, HTC Sense, Windows Phone 7, BlackBerry, Samsung TouchWiz si Symbian Anna, toate la un loc. Din cate se pare, „inginerii” de pe vapor au tinut sa demonstreze cat de capabili sunt si cat de departe pot duce arta imitatiei.

Sursa: Pocket-lint

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

In primul rand, HTC Sense si Samsung Touch Wiz nu sunt sisteme de operare, ci doar interfete de utilizator sau lansatoare, daca vrei, iar in al doilea rand, clipul nu mai este disponibil !

Cătălin Nițu

E de acu un an jumate. Era de asteptat sa nu mai functioneze clipul.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail