Nokia BH-505: Un sportiv cu rezistenta si control

Nokia BH-505: Un sportiv cu rezistenta si control

Nokia BH-505Este un headset Bluetooth stereo lansat de o buna bucata de vreme, dar merita pus putin sub lupa, fiindca are caracteristici interesante la un pret bun.

Pachetul Nokia este minim, oferind headset-ul propriu-zis, incarcatorul acestuia, manualul si un set complet de pernute din silicon pentru difuzoare. Acestea vin in doua forme, impacandu-i atat pe cei care vor niste casti intra-auriculare cat si pe cei care prefera formatul earbud. Dupa cum vom vedea in partea a doua, cu un pret insa.

Headset-ul are un format over-the-ear, cadrul care sustine ansamblul comenzilor, castilor si microfonului trecand peste ureche si coborand spre ceafa. Este un format tipic castilor pentru activitati sportive, din care face parte si BH-505, deoarece permite purtarea unei banderole impotriva transpiratiei sau a unei sepci fara nici o problema. Din pacate, si aici vine primul punct negativ, acest format nu se prea impaca cu ochelarii, ramele acestora din urma nepermitand asezarea perfecta a castilor.

Nokia BH-505 are o structura cu flexibilitate redusa insa, dupa aranjarea pe urechi, acesta nu este deloc deranjant si, in plus, sta foarte bine pe cap chiar si in cazul unor miscari brutale din cap. La acest aspect contribuie forma buna si greutatea redusa de numai 36 de grame.

Citeste mai multe pe Mobile-news.ro.

Citește și:
Etichete: