Noile casti de la Fanny Wang nu au nici o limita in ceea ce priveste personalitatea muzicala

, 18 Noi, 10:45

fanny-wang-lets-you-make-your-headphones-as-ugly-as-you-want

Deoarece concurenta in domeniul castilor se inteteste si este din ce in ce mai greu sa iesi in evidenta, sa nu mai vorbim de acaparea unei parti cat mai mari din acest segment, unii producatori duc personalizatul modeleleor la maxim.

Plecat de la premisa ca toti suntem diferiti si toti ne dorim altceva cand vine vorba de o pereche de casti atragatoare, accesand site-ul oficial Fanny Wang, veti gasi o aplicatie online care va permite sa personalizati o pereche de casti la asa un nivel incat 7 elemente din diverse materiale pot fi colorate cu o varieta extrem de mare de culori. Din punctul de vedere al designului, este vorba de modelele 1001, 2001 si 3001, iar ca parti personalizabile, orice element, incepand de la perna interioara si pana la cablu poate fi colorat dupa bunul plac.  Intreaga operartiune dureaza 3 saptamani de la comanda pana la livrare cu FedEx. Daca aplicati formula combinari de N luat cate K avand in vedere numarul de optiuni, ajungeti la peste 1 milion de variante de casti care se pot defini folosind acest site.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Avand in vedere cat de atractiva este aplicatia online, s-ar putea in unele cazuri extrem de nefericite ca procesul de particularizare sa fie mai atractiv decat auditia in sine. Sper ca nu se aplica la voi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail