Noi terminale din clasa Xperia: Mini si Mini Pro

Noi terminale din clasa Xperia: Mini si Mini Pro

Xperia Mini, sony ericsson Xperia MiniChiar daca varietatea de optiuni este incredibila cand vine vorba de terminale cu Android, nimic nu este mai drag pasionatilor decat un telefon care vine cu ultima versiune a sistemului de operare direct din fabrica.

Android Gingerbread 2.3 va rula fara probleme pe noile Xperia Mini si Xperia Mini Pro de la Sony Ericsson. Cu un ecran de 3 inci in diagonala din gama Reality Display cu Bravia Engine in cazul ambelor variante, viitoarele modele de Xperia au mari sanse sa fie un succes la public.

La interior va fi responsabil de performanta foarte buna un procesor la 1 GHz de origine necunoscuta. Cu toate acestea, cel putin momentan, un plus major va fi interfata personalizata de Sony care va include scurtaturi in toate cele patru colturi ale ecranului. Bateria se anunta a fi cu 30% mai puternica decat in generatiile anterioare, iar camera capabila de clipuri HD pare a fi integrata in cel mai mic smartphone capabil de aceasta functie.

Varianta Pro, pe langa tastura QWERTY glisanta, mai vine in plus cu o camera frontala care lipseste din Xperia Mini. Tinand cont ca suntem fani ai diversitatii in viata noastra, noile modele vor fi disponibile in urmatoarele luni in patru culori fiecare.

Xperia Mini pro, sony ericsson Xperia Mini pro


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: