Noi display-uri SONY cu OLED: calitatea se plateste… de la 16.000 dolari [+VIDEO]

Noi display-uri SONY cu OLED: calitatea se plateste... de la 16.000 dolari [+VIDEO]

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem ideea de OLED doar cu dispozitive portabile de genul telefoane si, posibil, tablete, in viitorul foarte apropiat, pentru buzunarele largi, Sony a lansat doua display-uri de 17 si 25 inci.

BVM-E170 si BVM-E250 fac parte din linia de produse profi Trimaster EL, iar diferenta dintre ele poate fi rezumata la capitolul dimensiuni.

Ambele monitoare integreaza panouri Super Top Emision si sunt capabile de 10 biti RGB, o putere luminoasa de 10 cd/m2 si o rezolutie Full HD 1920 x 1080. Atentia pentru unghiul de vizibilitate a existat, iar aici Sony nu se diferentiaza de celelalte companii, in ultima vreme mai toti producatorii tinand cont de acest tip de confort al privitorilor. Monitoarele au un unghi de 178 grade pe orizontala si verticala.

Iar daca sunteti cu privire la pretul unui panou OLED, 15.710 dolari dolari vor fi suficienti doar pentru achizitia unui model cu diagonala de 17 inci, din luna iunie, iar daca vreti sa faceti saltul la 25 inci veti fi lasati fara 28.910 dolari, din aprilie.


Sursa: Engadget

Citește și:
Etichete: