Noi accesorii Samsung pentru TV

Noi accesorii Samsung pentru TV

Ochelarii activi 3D, telecomanda Touch Control, incarcator wireless pentru ochelarii 3D, camera HD pentru TV – cam aceasta ar fi noua linie de accesorii pentru televizoare a Samsung, prezentata la CES 2011.


Va mai amintiti cei mai usori ochelari activi 3D? Ei bine, modelul SSG-37000CR se pare ca imbina foarte bine utilul cu… utilul. Daca purtati ochelari de vedere, este bine de stiut ca noii ochelari 3D suporta atasarea lentilelor speciale cu prescriptie medicala. Deci nu aveti nevoie de doua perechi de ochelari pentru a vedea filme 3D. Iar pentru cei care prefera sa poarte proprii ochelari, design-ul ochelarilor 3D prevede posibilitatea de conectare a bratelor la baza superioara a lentilelor. Ochelarii sunt ajustabili la brate, rama si pernita pentru nas.

Reincarcarea se face fie prin cablul USB inclus, fie printr-un incarcator wireless optional.

Telecomanda Touch Control (model RMC30D1) functioneaza aproape in intregime printr-un ecran tacil LCD de 3 inci. Are functie multidisplay si, prin conectare la o retea wireless, poate accesa Samsung Apps (Facebook, Twitter si YouTube), inclusiv cand televizorul este inchis. De asemenea, include o tastatura QWERTY pe ecranul tactil.

Incarcatorul wireless Samsung (model CY-SWC1000A) incarca pana la patru perechi de ochelari activi 3D. Timpul pentru incarcarea unei perechi de ochelari activi 3D Samsung cu incarcatorul wireless este similar cu o incarcare prin cablu.

Noul router wireless CY-SWR100 include tehnologia Samsung in curs de patentare One Foot Connection, care stabileste o conexiune Wi-Fi cu seria de televizoare Samsung din 2011 si alte dispozitive compatibile.

Adaptorul Samsung Wireless LAN (model WISO9ABGN) ofera acces la continutul de pe Internet prin Samsung Apps.

De asemenea, conecteaza wireless televizoarele la dispozitive multimedia, precum Samsung Touch Control, calculatoare, camere video, playere Blu-ray, telefoane mobile si multe altele. Adaptorul suporta conexiuni DLNA 1.5 si 802.11 a/b/g/n.

Compania are si un nou model de camera pentru televizor, CY-STC1100, care transforma televizorul in telefon video cu ecran mare. Camera TV permite apeluri video pe un televizor Samsung fara un set de casti sau camera web, dispune de un senzor HD integrat (720p la 30fps), auto focus pentru pastrarea subiectului focalizat in momentul schimbarilor de pozitie, patru microfoane de inalta fidelitate care capteaza vocea la o departare de aproape  4 metri, dar si criptare video HD avansata.


Citește și: