Nintendo nu renunta la Wii si DS in 2012

Nintendo nu renunta la Wii si DS in 2012

Nintendo a promis ca nu va renunta la vechile Wii si DS, chiar daca deja urmatoarea generatie de console portabile, 3DS, a fost lansata inca din primavara acestui an, iar anul viitor va fi lansat succesorul consolei de casa, Wii U. Compania a confirmat ca atat timp cat vor fi clienti care sa cumpere jocuri pe aceste platforme, acestia vor oferi suport si vor indemna producatorii sa creeze jocuri pentru ele.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cel putin pana la sfarsitul lui 2012, detinatorii acestora ar trebui sa stea linistiti, intrucat Nintendo are alte planuri pentru ele. DS si Wii vor juca un rol foarte important in cadrul strategiei pentru sarbatorile de iarna de anul acesta si probabil aceeasi tactica va fi aplicata si anul viitor. Cel putin pana la E3-ul din iunie 2012, cand Wii U va primi un pret si o data de lansare, Nintendo Wii va fi in continuare principala platforma din care Nintendo va scoate bani.

3DS-ul a avut un inceput tumultuos, insa acum incepe sa isi revina. Noul pret a ajutat la vanzarea catorva unitati, iar noile jocuri Super Mario Land 3D si Mario Kart 7 se vor vinde cu siguranta cu ocazia Craciunului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: