Nintendo ieftineste 3DS-ul si ofera 20 de jocuri gratuite pentru acesta

Nintendo ieftineste 3DS-ul si ofera 20 de jocuri gratuite pentru acesta

Se pare ca Nintendo 3DS [REVIEW] nu a avut succesul pe care compania japoneza l-a anticipat si astfel a anuntat o ieftinire globala a noii console portabile. Incepand de pe data de 12 august, pretul consolei va fi scazut de la 249 la 169 de Euro, gurile rele spunand ca va fi pentru prima data cand Nintendo va vinde o consola fara sa aduca profit.

De la lansarea sa din martie si pana in prezent, aproximativ patru milioane de 3DS-uri au fost cumparate din magazine, o cifra deloc slaba, daca luam in considerare ca au trecut numai patru luni. Problema majora a micului device portabil este libraria de jocuri, care pana in prezent nu a fost tocmai satisfacatoare pentru clienti. Incercand sa ofere ceva celor care au cumparat consola inainte de ieftinire, Nintendo a promis 20 de jocuri gratuite tuturor celor care au accesat magazinul online eShop pana pe 11 august 2011.

Aceste jocuri vor fi lansate in programul „Ambasador”, si vor fi jocuri portate de pe NES si Game Boy Advance. Acestea vor fi disponibile pentru o perioada exclusiv celor care sunt inscrisi in acest program, urmand sa fie disponibile contra cost pentru toata lumea la scurt timp. In categoria NES putem gasi jocuri precum Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber si  The Legend of Zelda, iar de pe Game Boy Advance vom avea printre altele urmatoarele: Yoshi’s Island, Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Mega Microgame$ și Mario vs. Donkey Kong.

Citește și: