Nintendo ar putea lansa un nou 3DS in 2012

Nintendo ar putea lansa un nou 3DS in 2012

Site-ul 01.net, cel care a dezvaluit specificatiile tehnice pentru PlayStation Vita si Nintendo Wii U inainte ca acestea sa fie anuntate oficial, a intrat in posesia unor informatii interesante despre viitorul platformei Nintendo 3DS [review].

Conform acestora, producatorul japonez de console va lansa o noua editie a consolei, care ar putea veni cu un rebranding, dar si cu un al doilea stick analogic. Campania de promovare a noului 3DS nu ar fi atat de mult bazata pe functiile sale 3D, ci mai degraba pe jocuri, fie ele si 2D. Conform zvonurilor, detinatorii primei editii de 3DS vor putea cumpara al doilea stick analogic separat, insa nu au fost explicate metodele de conectare ale acestuia.

Avand in vedere problemele pe care Nintendo le are in prezent cu noua sa platforma mobila, aceste zvonuri nu sunt tocmai de necrezut. Chiar si asa trebuie sa luam in calcul faptul ca 01.net s-a mai inselat in trecut, sustinand ca memoria din PlayStation Vita a fost redusa la jumate, afirmatii pe care Sony le-a infirmat odata cu dezvaluirea specificatiilor tehnice de la Gamescom.

Citește și: