Nintendo 3DS vine in culoare noua, primeste functionalitate extra

Nintendo 3DS vine in culoare noua, primeste functionalitate extra

In cadrul conferintei de azi-noapte care preceda incepera Tokyo Game Show, Nintendo a vorbit putin despre viitorul platformei 3DS. Desi a avut un inceput de viata destul de haotic, in ultima vreme, noua consola a inceput sa vanda foarte bine, iar Nintendo spera ca va atrage noi cumparatori cu anunturile facute.

In primul rand, avand in vedere ca jumatate din utilizatorii de 3DS sunt de sex feminin, Nintendo a decis sa lanseze consola intr-o noua culoare: Misty Pink. Este clar ca niciun barbat respectabil (poate vreun fan de-al lui Guta) nu ar cumpara o consola roz pentru uz personal, insa cu siguranta ar oferi-o drept cadou unei fete. Pe langa noua culoare, Nintendo a vorbit si despre cateva noi jocuri pentru fete, insa majoritatea sunt destinate pietei japoneze.

Cat despre noua functionalitate, Nintendo a promis ca va adauga o functie de captura video 3D folosind camerele consolei, iar magazinul virtual eShop va primi un upgrade semnificativ. Accesoriul extern care va adauga al doilea stick anaglogic a fost confirmat inca odata, dar de data aceasta a primit o data de lansare si un pret pentru Japonia, cat si o serie de jocuri compatibile. Acesta va veni in luna decembrie, pe data de 10 si va costa 1500 de yeni, echivalentul a 15 Euro. Jocurile care vor beneficia de stick-ul analogic in plus si noile butoane vor fi Monster Hunter Tri G, Metal Gear Solid 3D, Resident Evil: Revelations, Kingdom Hearts 3D, Dynasty Warriors VS si noul Ace Combat 3D Cross Rumble.

Citește și: