Nintendo 3DS, cu blocare in functie de regiune?

, 12 Ian, 10:50

Nintendo 3DS va avea blocare in functie de regiune. Asta inseamna ca nu veti putea juca titluri pe care le-ati cumparat de aici pe o consola adusa din Statele Unite sau Japonia.

“Nu exista coduri de regiuni in DS si DS Lite, dar DSi, DSi [XL] si 3DS au coduri de regiune. Acestea sunt instalate in fiecare joc, precum si in consola 3DS, si nu poti juca daca respectivele coduri sunt diferite” este, se pare, raspunsul Nintendo Japonia oferit prin email unui cumparator interesat de 3DS.

Daca aceste zvonuri se dovedesc adevarate, blocarea consolei ar insemna, in prima instanta, o piedica pentru cei care spera sa importe 3DS-ul japonez imediat dupa lansarea locala, pe 26 februarie. Momentan, nu exista un raspuns oficial din partea Nintendo, asa ca nu este nimic cert pana atunci.


Sursa: SlashGear

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Am un 3DS trimis din Statele Unite de catre o matusa pe care am rugat-o sa mi-l ia gandindu-ma ca o sa cumpar jocuri de la noi. Dupa ce am cumparat cateva jocuri si le-am testat am observat ca nu merg. A doua zi m-am dus înapoi la magazinul de unde le-am luat si după câteva teste vanzatorul si-a dat seama si m-a întrebat dacă a fost trimis din America sau Japonia.I-am răspuns ca a fost trimis din America si mi-a explicat de ce jocurile nu merg după care mi-a zis ca nu îmi poate returna banii deoarece jocurile mergeau (le-a testat pe o consola de acolo). Mă joc pe console Nintendo de la 6 ani, acum am aproape 14 ani si nu m-am așteptat la asa ceva…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail