Nikon P500 – camera foto mega-zoom

Nikon P500 - camera foto mega-zoom

Nikon Coolpix P500 este prima camera compacta care reuseste sa ma impresioneze si nu din cauza obiectivului mega-zoom. Sigur, este un bonus, oricand este un avantaj sa dispui de zoom, poti face diverse fotografii de la distanta. Dar aparatele de la competitie au facut poze corecte, in timp ce folosind Nikon P500 am scos poze excelente. Ma rog, le zic eu excelente, fiind subiectiv. Derulati un pic pana la pozele demonstrative :), asa ne indeamna Dan Dragomir.

Nikon P500

Are un pret de numai 1.699 lei.

Sa pun de la inceput doua poze demo. Mie mi-au placut si sunt convins ca nu le scoteam asa cu un alt aparat.

Nikon P500, Nikon P500 demo

Si direct contra soarelui:

Nikon P500, Nikon P500 demo

Imi place cum au iesit, imi plac culorile naturale. Foarte putine modele din ultima perioada au fost capabile sa faca astfel de fotografii. Sau mai bine zis, n-am fost eu in stare sa fac cu ele…

Nikon P500

Nikon P500 are un senzor de 12,1 megapixeli, CMOS. Lentilele sunt Nikkor de 4-144 mm (zoom optic 36x). Face poze de la 50 de centimetri pana la infinit. Include un mod macro care permite fotografierea de la 1 centimetru.

Display-ul este de 3 inci, cu tehnologie anti-reflex. Nikon P500 are tehnologie de stabilizare si in senzor si in procesor, sensibilitate ISO pana la 3.200, vine cu un acumulator reincarcabil care tine maxim 220 de fotografii.

Cantareste sub 500 de grame. Imi place mult ca se incarca la fel ca un telefon mobil, fara sa scoti bateria si sa folosesti alte tavite.

Continua pe dandragomir.biz

Citește și: