Niciodata nu sunt prea multe… tablete

Niciodata nu sunt prea multe… tablete

Daca inca nu v-ati cumparat o tableta pentru ca optiunile existente pe piata nu va multumeau, poate va intereseaza o asa-zisa cale de mijloc anuntata inn noiembrie 2010 de ViewSonic si lansata saptamana aceasta.

ViewPad 10 va fi printre primele, daca nu chiar primul astfel de dispozitiv care nativ incorporeaza doua sisteme de operare: Windows 7 si Android. Intr-adevar, versiunea 1.6 nu este cea mai fericita sau actuala alegere cand vobim de Android, aceasta este insa o optiune fiabila pe termen lung pentru utilizatori, atat referitor la performanta bruta, cat si la autonomie.

Tot 10 inci (1024 x 600), tot Bluetooth 2.1 si WiFi N, tot o camera (1.3 MP), tot un cititor de MicroSD-uri in carcasa, nimic nu mai sare in ochi din aceasta configuratie. Performata noii platforme, pe langa cele doua sisteme de operare preinstalate, este asigurata de 2 GB RAM si un procesor Atom care zburda la 1,66 GHz. Iar cele doua optiuni de stocare nu vor fi niciodata suficiente pentru un Windows 7 cu ceva mai multe programe instalate.

Daca aveti 600 de dolari, veti putea achiziona un ViewPad 10 cu un SSD de 16 GB si Windows 7 Home Premium, iar daca veti fi dispus sa cheltuiti 680 dolari veti avea, pe langa un SSD de capacitate dubla, o licenta pentru varianta profesionala a celui mai nou sistem de operare Microsoft.


Sursa: Engadget