NGP ar putea suferi un downgrade…

, 27 Mai, 13:15

Conform site-ului 01.net, urmatoarea consola portabila Next Generation Portable [preview] de la Sony ar putea sa includa un hardware mai slab decat a fost anuntat initial. Acesta site si-a castigat credibilitatea cand vine vorba despre astfel de zvonuri, lansand primele detalii complete despre hardware-ul urmatoarei console inca dinainte ca aceasta sa fie confirmata sau anuntata.

Sursele francezilor de la 01.net sustin ca memoria RAM a device-ului va fi acum de numai 256 MB (fata de cei 512 anuntati initial), iar memoria video va fi limitata la 128 MB (fata de 256).

Asta nu este tot, insa. Memoria interna de 16 GB se pare ca a fost de asemenea extirpata, Sony favorizand acum stocarea de informatii pe carduri de memorie externe. Motivele acestui downgrade sunt costurile de productie, care nu pot sa justifice lansarea consolei la un pret competitiv fata de 3DS-ul celor de la Nintendo. Astfel, versiunea fara 3G a NGP-ului ar putea fi lansata fara probleme la acelasi pret cu Nintendo 3DS (250 Euro).

Toate acestea sunt momentan zvonuri, care ar putea fi confirmate la E3. Este foarte interesant de urmarit cum va evolua aceasta platforma daca acestea se adeveresc, marea atractie a acestei console fiind portarile de jocuri de pe PlayStation 3. Avand in vedere presupusele downgrade-uri, putem pune intrebarea: „Se vor mai putea porta jocuri de pe PlayStation 3 pe NGP?„.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Clar nu, nu toate, doar cele gen Dead Space, care sunt foarte bine optimizate si actiunea nu se desfasoara in afara, cel putin mie Dead Space imi merge foarte bine pe low, si am placa de 128.

esti paralel omule. PS3 are tot 256 MB ram. Nu are nici o treaba versiunea de pc cu versiunea ps3.

ngp va fi tot mai bun ca si 3ds, tot cu sony cele mai bune produse calitate pret,nu ma intereseaza ce zic altii stiu ca sony produce cele mai bune console de la ps2 incoace

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail