24 dec. 2011 | 01:41

NEC iti spune cat costa, si cat CO2 genereaza, curentul electric utilizat de noul tau monitor

ACTUALITATE
NEC iti spune cat costa, si cat CO2 genereaza, curentul electric utilizat de noul tau monitor

nec

Chiar daca monitoarele celor de la NEC erau suficient de calitative incat sa nu apeleze la artificii pentru a vinde vre un model, noua serie vine cu un set de motive suplimentare pentru a fi achizitionate.

Noile MultiSync LED cu diagonala de 24 inci au doua moduri de functionare ECO, care  cum e si normal, micsoreaza consumul energetic. Partea speciala este generata de implementarea ,,fitoasa” a acestui concept. Pentru cei care vor sa duca simtul ecologic la maxim, pe langa functia utila de a defini pretul Kw-ului si de a afla costul energiei consumate, noile monitoare iti afiseaza cantitatea de dioxid de carbon generata in procesul obtinerii energiei electrice utilizate de fiecare monitor.

In rest vorbim de doua monitoare Full HD, unul alb si unul negru, cu o putere luminoasa de 250 nits, si 3 porturi pentru intrare, DisplayPort, HDMI, DVI-D. Printre altele, noile monitoare integreaza si cate un hub USB. Momentan nu stim pretul noilor produse, insa NEC Japonia deja le produce cu entuziasm.