Ne asteapta o criza a componenetelor?

Ne asteapta o criza a componenetelor?

Criza, hard disk

Din cauza inundatiilor din Thailanda, productia de hard disk-uri va avea cu siguranta de suferit. Asadar, producatorii de PC-uri din toata lumea isi actualizeaza stocurile si se pregatesc de o scadere a livrarilor cu pana la 10 procente, cautand sa reduca productia modelelor mai putin profitabile.

Stocurile actuale ar trebui sa acopere cererea de hard-uri pana in luna decembrie, iar efectele inundatiilor asupra pietei vor fi cu siguranta resimtite incepand cu ianuarie 2012. Marii producatori de hard disk-uri au anuntat ca se asteapta la o scadere a productiei cu 40-50% in primul trimestru al anului viitor.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cu alte cuvinte, daca vreti sa va mariti capacitatea de stocare a datelor, acum ar fi momentul oportun si nu mai tarziu. Aceasta poate fi o veste proasta pentru cei care asteaptau promotiile de sarbatori, pentru ca avem toate sansele ca in perioada respectiva sa asistam la o explozie a preturilor.

Va fi interesant de urmarit modul in care va evolua piata de IT de la noi, daca si in ce masura vor fi afectate preturile si altor componente inafara de hard-uri.

Sursa: Electronista

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: